Zafra Rum

2 items

Van A tot Zafra, zoals Zafra het zelf verteld, deze rum heeft het complete verhaal. Van oogst tot de gisting, distillatie, rijping en “Small Batch” menging. Zafra rum word geproduceerd in Panama onder toezicht van Dana Wine and Spirits in Florida en is over de hele wereld verkrijgbaar.

De oprichters van Zafra zijn zelf jarenlang betrokken geweest bij de marketing en verkoop van veel andere bekende rum merken. Deze ervaring heeft ze geïnspireerd om zelf ook rum te produceren. Ze zijn samen gaan werken met een grote rumproducent uit Panama en zo hebben ze deze uitzonderlijke Zafra rum uitgevonden. Een rum die in een combinatie is van de kunst van productie, visie en passie.

De naam Zafra is afgeleid van het oogsten van suikerriet in het Spaans. Dat is wel grappig aangezien het hoofdingrediënt van rum suikerriet is. Handgeselecteerde bourbonvaten worden gebruikt om de Zafra rum een unieke smaak mee te geven. Het tropisch klimaat van Panama zorgt er ook voor dat de rum perfect kan binden met de bourbonvaten.

Zafra rum bestel je natuurlijk bij Major Rum