The Duppy Share rum

1 items

The Duppy Share rum heeft haar naam van een bijzondere bijgeloof. De Duppies zijn donkere Caribische geesten, afkomstig van Jamaica en bekend om hun speciale liefde voor rum. De legende van de Duppies vertelt ons dat ze van eilanden hopten om de beste rum te stelen en te delen onder de Duppies. Vandaar dus de naam, The Duppy Share rum.

The Duppy Share rum is een mix van een 3 jaar oude Jamaicaanse rum, vol met tropische smaken, en een 5 jaar oude Barbadiaanse rum, die het een beetje een boterige smaak meegeeft.

De Jamaicaanse rum is afkomstig van de Worthy Park distilleerderij in Jamaica, waar ze in 1740 al begonnen waren met het distilleren van rum. Om het de distinctieve Jamaicaanse punch mee te geven, wordt de rum gerijpt in oude witte eikenhouten bourbon vaten. De beroemde Foursquare distilleerderij in Barbados is verantwoordelijk voor de Barbadiaanse rum onder leiding van Master Distiller Richard Seal. Gerijpt voor vijf jaar in oude bourbon vaten, deze Barbadiaanse rum geeft een bijzonder zachte smaak mee met hints van karamel.

The Duppy Share rum bestel je natuurlijk bij Major Rum!