Santiago de Cuba rum

4 items

Santiago de Cuba rum wordt geproduceerd door een van de grootste distilleerderijen van Cuba, die gevestigd is gevestigd Santiago de Cuba, hoofdstad van de Cubaanse cultuur. Dat verklaart natuurlijk ook waarom het Santiago de Cuba heet!

Waar de geheimen van de rumproductie door worden gegeven van generatie naar generatie, zorgt dit ervoor dat de Maestros Roneros een zeer goed bewaard familiegeheim gebruiken om Santiago de Cuba rum een hoogstaande rum te maken.

Een van de producten van Santiago de Cuba rum, is de zeer exclusieve Santiago de Cuba Siglo Y 1/2 Extra Anejo. Deze Cubaanse rum is een eerbetoon van de 500-jarige bestaan van de stad Santiago de Cuba. Gemaakt van verschillende rumsoorten die ouder zijn dan 50 jaar oud, wordt Santiago de Cuba Siglo Y 1/2 Extra Anejo gerijpt in eikenhouten vaten die meer dan 90 jaar gebruikt worden voor rumproductie in de stad Santiago. En dat is zeer exclusief is, zie je terug in de prijs. Voor een prijskaartje van € 1441,11 mag je hem toevoegen aan je rumcollectie!

Santiago de Cuba rum is ook perfect te combineren met een goede Cubaanse sigaar, mocht je dat lekker vinden!

Santiago de Cuba rum bestel je natuurlijk bij Major Rum