Ron Cubay rum

1 items

De parel van de Cubaanse rum, vanwege de ligging en historie een van de vele bijnamen van Ron Cubay rum. Lang mocht alleen de Cubaanse bevolking van Ron Cubay rum genieten van sinds een aantal mogen ook wij hiervan genieten.

Ron Cubay Rum wordt sinds de Cubaanse Revolutie geproduceerd. De Cubaanse regering koos ervoor dat alle distilleerderijen hun kennis van rumproductie combineerden om een rum te distilleren die kenmerkend is voor de Cubaanse bevolking, tradities en way of life.

De Cubaanse regering koos er ook voor dat Ron Cubay rum als een van de weinige rummerken internationaal verkocht mag worden. Ron Cubay wordt uitsluitend met Cubaanse ingrediënten geproduceerd dus is het voor Cuba natuurlijk de perfecte reclame voor de buitenwereld.

Het assortiment van Ron Cubay rum bestaat uit Ron Cubay Blanca, Ron Cubay Anejo, Ron Cubay Reserva Especial en Ron Cubay Elixir. Deze complexe maar veelzijdige rumsoorten zijn de perfecte toevoeging voor een cocktail maar ook heerlijk als je het alleen met ijs drinkt.

Ron Cubay rum bestel je natuurlijk bij Major Rum!