Italiaanse Rum

0 items

Italiaanse rum

De Repubblica Italiana, ofwel de Republiek Italië is natuurlijk een grote bekende van ons allemaal. De “laars”, gelegen in Zuid Europa is voor velen van ons een geliefde vakantiebestemming. Omringd door maar liefst vier verschillende zeeën en gezegend met een, voor ons Nederlanders, heerlijk klimaat is dit natuurlijk dan ook niet zo gek. Een land met een lange geschiedenis waarvan je in heel Italië nog tot op de dag van vandaag kunt genieten. Rome, Florence, Siena, Napels en ga zo maar door prachtige steden om te genieten van cultuur, historie en al het andere dat Italië te bieden heeft.

Eet –en drinkcultuur

Italie kent een rijke cultuur op het gebied van eten en drinken. Pasta en pizza, olijven en tomaten, wijn en koffie en wat al niet meer zij… Elke streek heeft zijn eigen specialiteiten en de Italianen zijn hier dan ook maar wat trots op. Eten en drinken zijn in Italië meer dan alleen een functionele bezigheid. Het zijn momenten om samen te zijn en momenten om samen te genieten.

Meer dan alleen wijn

Italië heeft natuurlijk een reputatie op het gebied van wijn hoog te houden. Maar dit land heeft meer te bieden dan wijn alleen. Italiaanse rum bijvoorbeeld en de kans is groot dat je nog niet wist dat er rum uit Italië komt. Italiaanse rum heeft een eigen smaak of, in termen van rum te spreken, een eigen body en is zeker de moeite waard om eens te proberen.

Hartstocht en passie

Italiaanse rum wordt met hartstocht en passie geproduceerd. Italianen zijn een gepassioneerd volk. Italiaanse rum wordt met een enorme toewijding gedistilleerd, met ware hartstocht voor het eindproduct. Italiaanse rum van topkwaliteit!  Italiaanse rum is geschikt voor verschillende toepassingen. Rum uit Italië laat zich prima smaken in een cocktail, maar ook straight of in een mixdrankje is Italiaanse rum prima op zijn plaats. Wanneer je een glas Italiaanse rum proeft wordt je voor heel even één met de Italiaanse cultuur en proef je de passie, hartstocht en trots terug in de rum. Geef je hier dan ook gerust eens aan over en leer wat echt genieten is!