Dos Maderas rum

14 items

Dos Maderas Rum - Double Aged

Double Aged in het Caribisch gebied (Guyana/Barbados) en Spanje (Jerez de la Frontera).

 

Het Dos Maderas-assortiment is een mix van rum uit Barbados en Guyana, de thuisbasis van de allerbeste suikerriet en rum van het hoogste niveau. Rum uit Barbados is soepel en licht met een verfijnd bouquet en smaak, terwijl rum uit Guyana meer body heeft waardoor ze perfect zijn om met anderen samen te smelten om het eindproduct te verbeteren.

Deze perfecte mix van rum rust tien jaar in het Caribisch gebied voordat het naar de Williams & Humbert-faciliteiten in Jerez de la Frontera (Spanje), een van de grootste wijnhuizen in Europa, wordt verscheept. Wijnhuis Jerez de la Frontera is vooral bekend om hun productie van sherry "Brandy de Jerez".

Bij dit wijnhuis ontvangt de rum zijn unieke karakter zoals wij die kennen. Hier vervolgt de rum zijn rijping in Amerikaanse eikenhouten vaten die eerder de internationaal gerenommeerde sherry "Dos Cortados" en "Don Guido" bevatten. Beide sherry's zijn elk ouder dan 20 jaar en gecertificeerd door de Reguleringsraad Jerez-Xérès-Sherry die onvergelijkbare smaken en aroma's bieden voor elk van de drie verschillende variëteiten.

Dos Maderas Rum behoort tot een van de favorieten van MajorRum.com. Een rum die volgens ons niet mag ontbreken in je drankenkast.