Cane Island rum

11 items

Cane Island rum is een collectie van verschillende rumsoorten uit verschillende landen. Het assortiment van Cane Island rum bestaat uit Single Estate rums en Single Island Blends

De Single Island Blends zoals de Cane Island Jamaica Blend zijn afkomstig van meerdere distilleerderijen op een eiland en worden, zoals de naam al gezegd, geblend door een hoogstaande rum.

De Single Estate rums zoals de Cane Island Belize Single Estate Rum 9YO zijn afkomstig van een distilleerderij die zorgvuldig gekozen wordt.

Cane Island rum is afkomstig uit landen zoals Barbados, Cuba, Jamaica, Dominicaanse Republiek, Trinidad, Guadeloupe, Belize en Nicaragua. Ieder land heeft een rijk historie van het verbouwen van suikerrietplantages tot distilleren van rum. En ieder land heeft zijn eigen stijl en traditie als het gaat om het distilleren van rum.

Iedere soort rum profiteert ook optimaal van het tropisch klimaat die je in het Caribisch gebied vindt. Ze morgen een aantal jaren rijpen in houten vaten maar het tropisch klimaat zorgt ervoor dat de rum intensiever in contact komt met het hout en zo beter op smaak komt.

Cane Island rum bestel je natuurlijk bij Major Rum!