Afgelopen zaterdag heb ik heerlijk aan de chef's table gezeten bij restaurant de Rozario. Wat is een lekker etentje zonder rum? Ik heb de chefkok uitgedaagd om een lekker gerecht te maken met chocolade en rum. Na een tijdje geduldig en nieuwsgierig gewacht te hebben werd het gerecht geserveerd. Een heerlijk chocolade dessert met een glaasje Dos Maderas rum. Ik nam mijn eerste hap en ik kan je vertellen dat het in combinatie met de rum heerlijk was. Complimenten aan de chefkok!

De dos maderas PX 5+5 year old is een rum afkomstig uit de Caribische eilanden. Deze rum is tweemaal 5 jaar gerijpt in sherryvaten. Dos Maderas PX 5+5 year old heeft een heerlijke zoete smaak met tonen van vanille. De lange afdronk was een heerlijke combinatie met de chocolade smaak van het dessert. Ik heb een gezellige avond gehad en ik kan u zeker aanraden om bij een chocolade dessert een lekker glaasje rum erbij te pakken.