Blackwood's Gin

0 items

Blackwood’s gin is een Schots gin, gedistilleerd met handgeplukte kruiden van de Shetlandeilanden. De gin wordt gemaakt in kleine partijen door middel van een traditionele koperen pot. Ieder jaar wordt Blackwood’s gin opnieuw geproduceerd omdat de smaken van de handgeplukte kruiden ietsjes kunnen veranderen.

Om het recept te perfectioneren, werkte de Master Distiller van Blackwood’s gin samen met een select groepje bartenders. Het resultaat? Een gin met botanische smaken van jeneverbessen, limoen en koriander gecombineerd met de kruiden tijm, sleutelbloem, moerasspirea, beklierde ogentroost, afkomstig van de Shetlandeilanden.

De Master Distiller van Blackwood’s gin werkte samen met een select groepje bartenders om het recept te perfectioneren tot wat nu is. Zo werden tijm, sleutelbloem, moerasspirea, beklierde ogentroost toegevoegd evenals de traditionelere smaken zoals koriander en jeneverbessen.

Dat Blackwood’s gin een kwaliteitsgin is, blijkt uit de verschillende prijzen die ze gewonnen hebben. Meerdere gouden medailles tijdens internationale wedstrijden en zelf een dubbel goud tijdens de San Francisco Spirits Awards. Er zijn niet veel merken die dit kunnen zeggen!

Blackwood’s gin bestel je natuurlijk bij Major Gin