Majorrum logo

Betalen

Hoe kan ik betalen bij MajorRum.com

Momenteel kunt u in onze webshop betalen door middel van:

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • Overboeking
  • Achterafbetalen.nl

Achterafbetalen.nl voert voor MajorRum.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Achterafbetalen.nl via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Achterafbetalen.nl een gegevenscontrole uit. Achterafbetalen.nl hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Achterafbetalen.nl opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Achterafbetalen.nl website.


Wat is het IBAN / rekeningnummer van MajorRum.com?

Het IBAN nummer van MajorRum.com is als volgt: NL 26 RABO 0 10 14 25 309

 

Heb ik ook een afkoelingsperiode?

Bij MajorRum.com heeft u een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. MajorRum.com zal het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.