Bermudaanse Rum

2 items

Bermudaanse rum

Bermuda is maar een heel klein vlekje op de landkaart. Bermuda vindt je een kleine 1800 kilometer ten noordoosten van Miami. Eigenlijk bestaat Bermuda uit een aantal kleine eilandjes bij elkaar, waarvan het gelijknamige Bermuda het grootste eiland is. Groot is hier niet de juiste benaming, want dit eiland is slechts 53 vierkante kilometer klein. Bermuda is, zoals meer eilanden, een Brits overzees gebiedsdeel en heeft dan ook Koningin Elisabeth II als formeel staatshoofd. Bermuda is een rijk eiland. Hiermee wordt bedoeld dat het gemiddeld inkomen per persoon op Bermuda tot de hoogste ter wereld behoren. Op Bermuda hebben veel grote financiële organisaties en bedrijven een plek gevonden. Een gunstig belastingklimaat draagt hier zeker aan bij.

Overige inkomsten

Naast de inkomsten die de financiële sector binnen brengt is ook het toerisme een bron van inkomsten. Dit komt omdat Bermuda prachtige stranden te bieden heeft. Daarnaast is er voor de kust veel koraalrif te vinden. Dit is niet al te diep gelegen, zodat het een geliefde bestemming is voor de (amateur)duiker. De landbouw, van oudsher op de meeste eilanden nadrukkelijk aanwezig, is op Bermuda juist ondervertegenwoordigd. Dit komt omdat maar 20% van de grond geschikt is voor landbouw. Maar gelukkig wordt er op die 20% suikerriet verbouwd en daarmee is er ook Bermudaanse rum. Dat Bermuda maar klein is zegt gelukkig niets over de Bermudaanse rum. De rum van Bermuda is immers van erg goede kwaliteit en heeft de nodige internationale prijzen binnen weten te slepen.

Bacardi en Gosling

Zomaar twee merken Bermudaanse rum. Je had waarschijnlijk niet gedacht dat deze twee bekende merken van Bermuda afkomstig zijn, maar niets is minder waar. Bermudaanse rum is rum die vele toepassingsmogelijkheden heeft. Drink Bermudaanse rum gerust puur, met ijs of lekker gemixt in bijvoorbeeld cola. Ook menig cocktail laat zich prima smaken met Bermudaanse rum als basis. Nu je weet dat Bermuda meer te bieden heeft dan de “Bermuda shorts” en de “Bermuda driehoek” wordt het dan ook hoog tijd om je zelf eens te trakteren op een heerlijk flesje Bermudaanse rum. Gewoon verkrijgbaar in Nederland. Bestel ‘m vandaag nog!

Bermudaanse rum bestel je snel en veilig bij Majorrum.com