Beach House rum

5 items

Zon tussen je tenen, heldere blauwe stranden die stralen en suikerrietvelden met grotere oppervlaktes als voetbalstadions, dat is de magische setting voor Beach House rum.

Beach House rum wordt in de regio Pamplemousses geproduceerd, in Mauritius. En de productie is uniek. Zo wordt er geen gebruik gemaakt van molasses maar wordt de vers geperste suikerrietsap gebruikt. Maar het klimaat van Mauritius draagt ook bij aan de productie van Beach House rum. Het tropisch klimaat geeft de suikerrieten intense en volle aroma's mee en dat proef je ook bij iedere slok.

Beach House rum heeft twee geweldige soorten in het assortiment. Beach House White Spiced geeft je een fruitige smaak van lychee, passievruchten en citrus, met een fruitige en toch een kleine spicy afdronk. Beach House Gold Spiced geeft je vooraf een geurcombinatie van bloedsinaasappel, honing en tabak terwijl de smaak een unieke combinatie van exotisch fruit en specerijen is. Of je ze nou on the rocks drinkt of in een cocktail, met Beach House rum erbij zal het altijd goed smaken! 

Beach House rum bestel je natuurlijk bij Major Rum