Barcelo rum

0 items

De beste rum van de wereld maken, dat was de droom van de jonge Julian Barcelo. In 1929 trok de 25-jarige Spanjaard de wijde wereld in, om uiteindelijk in de Dominicaanse Republiek terecht te komen. De Dominicaanse Republiek stond toen al bekend om de heerlijke rum dus kwam hij op een perfecte plek terecht. En al snel begon hij met het produceren en promoten van zijn rum.

Jaren later volgde het eerste hoogtepunt. Na veel te hebben geëxperimenteerd met smaken en merken werd het merknaam Barcelo geïntroduceerd, samen met de Barcelo Blanco en Dorado soorten. Binnen no time werd Barcelo rum gezien als de beste rum uit de Carribbean en hengelde het de ene na de andere internationale prijs is.

In de jaren 90 besloot Barcelo & Co dat het toch meer internationale bekendheid wilde hebben en gingen daarom in zee met Spaanse ondernemers. Barcelo rum groeide enorm tot op het punt dat het nu zelfs marktleider is in Spanje, als het gaat om rum.

Barcelo rum wordt minimaal 10 jaar gerijpt en met Barcelo Imperial, Gran Añejo en Añejo in het assortiment, is Barcelo rum is een must try en must have!

Barcelo rum bestel je natuurlijk bij Major Rum